Hai apasa Like !

Gropacuprosti.ro - faze tari, clipuri tari, filme tari, muzica nouaShare
Muzica noua

Cypress Hill- Armada Latina

[starttext]Cypress Hill- Armada Latina

Cypress HIll Armada Latina Music Video Featuring "Marc Anthony And Pitbull" For Their 2010 Album "Rise Up"
Cypress Hill Is Finally Back With Their New Release "Rise Up" With Hard Hitters. Album Will Be Releasing April 6th Under Priority Records. Track Is HOT!
Check It Out And Subscribe!
More To Come..

1. It Ain't Nothin' (Ft. Young De)
2. Light It Up
3. Rise Up (Ft. Tom Morello)
4. Get It Anyway
5. Pass The Dutch (Ft. Evidence, Alchemist)
6. Bang Bang
7. K.U.S.H
8. Get 'Em Up Produced
9. Carry Me Away (Ft. Mike Shinoda)
10. Trouble Seeker (Ft. Daron Malakian)
11. Day Destroys The Night (Ft. Everlast)
12. I Unlimited
13. Armed & Dangerous
14. Shut 'Em Down (Ft. Tom Morello)
15. Armada Latina (Ft. Marc Anthony, Pitbull)

Multumesc ;-)

Stai! Vezi acum si alte articole amuzante din arhiva groapacuprosti.ro ...