Hai apasa Like !Gropacuprosti.ro - faze tari, clipuri tari, filme tari, muzica nouaShare
Muzica noua

Cine a fost premiat la Romanian Music Awards 2011

[postlink]https://www.video.groapacuprosti.ro/2011/09/cine-fost-premiat-la-romanian-music.html[/postlink]http://www.youtube.com/watch?v=GMy5wrkZ130endofvid [starttext]Cine a fost premiat la Romanian Music Awards 2011

Marii câştigători ai celei de-a noua ediţii a Romanian Music Awards 2011, care a avut loc vineri seară în Piaţa Sfatului din Braşov, au fost Smiley şi Inna care au plecat acasă cu patru şi, respectiv, trei trofee. Smiley a reuşit performanţa de a pleca acasă cu trofeele pentru Best Male, Best Pop, Cea mai difuzată piesă – ‘Love is for free’ şi Premiul Radio 21, pentru cel mai difuzat artist român în 2010.

Inna, care a păşit pe covorul roşu într-o frumoasă rochie neagră cu un decolteu care a atras imediat bliţurile aparatelor de fotografiat, a plecat acasă cu premiul Best female, Best site – inna.ro şi Premiul revistei OK. Printre performerii seri s-au numărat şi băieţii de la Play & Win care au au primit premiile pentru Best Dance şi Best Producer.

Andreea Bănică a plecat de pe scena din Piaţa Sfatului cu două premii – Best Show şi Best Video pentru piesa ‘Sexy’. Alexandra Stan, deşi nu a fost prezentă la Braşov, a adunat şi ea două premii, Best Song pentru piesa ‘Mr Saxobeat’ şi premiul Border Breaker. Best DJ a fost declarat DJ Andi, în timp ce premiul pentru Best Hip-Hop i-a revenit lui Guess Who.

Prezentatorul serii Puya a fost premiat pentru Best album – ‘Românisme II’. Câştigători la categoria Best New Act au fost declaraţii băieţii de la ROA, în timp ce premiul pentru Best Rock i-a fost acordat trupei Vunk pentru piesa ‘Vreau o ţară ca afară’ iar premiul pentru Best group a fost câştigat de DJ Project & Giulia
[endtext]

Multumesc ;-)Stai! Vezi acum si alte articole amuzante din arhiva groapacuprosti.ro ...